افغانستاناقتصاد و توسعهگزارش ها

مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه ملی ابتکارات و نوآوری‌های برتر افغانستان امروز به پایان رسید.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی امروز مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه ملی ابتکارات و نو آوری های برتر افغانستان را باحضور شماری از مقامات حکومت سرپرست در کابل برگزار نمودند.
به گزارش خبرگزاری توانا: امروز چهارشنبه 30 عقرب سال 1403 هجری شمسی مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزاری حکومت سرپرست در مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه ملی ابتکارات و نوآوری های برتر افغانستان گفت،که افغانستان پس از سال‌ها جنگ و ویرانی، اکنون به موفقیت‌های خوبی دست یافته و در حال حاضر بیش از 90 هزار تن در 73 رشته در بخش‌های تخنیکی و مسلکی مصروف آموزش هستند. عبدالسلام حنفی با اشاره به تلاش‌های حکومت جهت رسیدن افغانستان به خودکفایی در عرصه‌های گوناگون، نیز تاکید کرد،که باید بیشتر روی مسلکی سازی در کشور کار شود. از سوی هم، برخی دیگر از مقام‌های حکومت بیان کردند که در حال حاضر افغانستان با کمبود نیروی مسلکی و ماهر مواجه بوده، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز گفت که با فراهم شدن امکانات، این اداره بیشتر روی مسلکی سازی کار می‌کند.
از سوی هم مولوی نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت در مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه چهار روزه ملی ابتکارات و نوآوری های برتر افغانستان که از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کابل برگزار شده بود، گفت که افغانستان در سال‌های گذشته به موفقیت‌های خوبی دست یافته و در حال حاضر تنها حدود بیش از 90 هزار دانش آموز در رشته‌های مختلف در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف آموزش هستند که این افراد پس از پایان دوره آموزش، به گونه‌ی مسلکی وارد بازار کار می‌شوند.
در همین حال قاری دین حنیف سرپرست وزارت اقتصاد می گوید با آنکه افغانستان پس از سپری کردن سال‌ها جنگ و ویرانی، اکنون برای بازسازی به نیروی مسلکی و کار فهم نیاز دارد، اما بیان کردند که هنوز هم نیروی کار در این کشور مسلکی نبوده و تاکید کردند که باید حکومت در این بخش بیشتر سرمایه‌گذاری کند.
با وجود این همه، اما مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که هرچند این اداره با کمبود امکانات مواجه است، اما طی سال های روان دستاوردهای خوبی در عرصه‌های مختلف داشته است.

سید احمد راشد کاشفی
خبرگزاری توانا

مطالب مشابه

جواب دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button